Skip to content

{P.L.O.T.S.} – Creatives Magazine

{P.L.O.T.S} CREATIVES MAGAZINE

Creativity Is Humanities Algorithm

Poezi nga Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Republika e Kyrgystanit) / Shqipëroi: Alfred Kola

Poezi nga Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Republika e Kyrgystanit)     ***   Marr sot k’to hapa plot rrezik – Kush do më japë kujdesi? A do gjej prehje te lulëkuqet Çelur te zànat në liri?   E ndiej po thahen dhe lulëkuqet – Që bien shpatit kuturu. E kur fillon të bjerë dhe qielli, […]Poezi nga Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Republika e Kyrgystanit) / Shqipëroi: Alfred Kola

“A beautifully deep piece, filled with emotion. Absolutely lovely.” ~Maxwanette A Poetess

Leave a Reply

%d